Wandtegels badkamer

Goedhart beschikt over een groot assortiment wandtegels. Badkamer en keuken varen wel bij passende tegels en dit komt de sfeer ten goede.

wandtegels-badkamer

Uitgebreide collectie tegels

Goedhart breidt haar collectie aan wandtegels voor de badkamer continu uit. Zo bieden we jou een zee aan keuze op onze tegelafdeling. En dat is belangrijk, want zo kun je de juiste tegelmatch vinden die past bij jouw smaak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Tegels in alle soorten en maten

Tegels bepalen in grote mate de sfeer van jouw badkamer of keuken. Het is de kers op de taart. Wandtegels zijn bij ons in alle kleuren, maten, stijlen en merken te krijgen. Dus of je nu al precies weet voor welk merk je komt, of nog volledig blanco naar onze showroom komt, er zit ongetwijfeld iets voor je bij. 

Jouw droomkeuken, onze taak

Om jouw droomkeuken samen te stellen ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan graag uitgebreid met je om tafel om deze op papier te zetten. Dit doen wij met onder andere moodboards, foto's, 3D weergaven, tekeningen en plattegronden. Samen komen wij er zeker uit!

Onze keukenstijlen

  • Klassiek: een klassieke keuken is extra mooi is als er tijd en aandacht aan besteed wordt. Laat dat nu net zijn waar we bij Goedhart veel waarde aan hechten, wij nemen de tijd voor onze klanten, zodat zij duidelijk voor ogen hebben wat we voor hen kunnen betekenen en hoe we dat voor hen gaan realiseren. Wij creëren maatwerkkeukens.
  • Modern: een moderne keuken omdat het strak en praktisch is, omdat je de nieuwste techniek op het gebied van keukenapparatuur wilt of gewoon omdat je ervan houdt. Het kan allemaal.
  • Nog veel meer!

Kunnen wij jou helpen bij het kiezen van wandtegels voor de badkamer of keuken?

Heb je eerst nog een aantal vragen voor ons? Bel dan gewoon naar 0172 - 422 100 of stuur ons een e-mail.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie