Stijlen

Bel mij

of maak een afspraak

Het assortiment in de nieuwe showroom in Alphen aan den Rijn is werkelijk eindeloos

Bij Goedhart Keukens en Tegels vind je een ongelooflijk uitgebreide collectie tegels, ook met de laatste trends! Alle stijlen zijn denkbaar, evenals alle sferen, maten, merken en kleuren. Zo heeft Goedhart Keukens en Tegels onder andere in huis: COEM, Douglas & Jones, Edimax, Marazzi, Kerlite, Mosa, Agrob Buchtal, Metropol, Porcelaingres, Bisazza glasmozaïek, Sphinx tegels, Venis, RAKO -Lasselsberger, VIVA en VT Wonen tegels.

Uiteraard worden de tegels geplaatst door eigen, zeer ervaren tegelzetters. Daarom kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit optimaal blijft.

Tegels in alle maten en vormen

Veelvoorkomende maten voor tegels zijn toch wel 10x10, 20x20 of 30x30 centimeter voor vierkante tegels, en 10x20 of 20x30 voor rechthoekige tegels. Maar ook voor kleinere en grotere tegels (tot wel 100x100cm!) ben je aan het juiste adres bij Goedhart Keukens en Tegels. In onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn beleef je alle sferen, stijlen, kleuren, maten en merken. Voor vloeren, wanden, sanitair en keukens. En in glanzend of in mat. 

Beleef jouw stijl

Tegels maken de sfeer. In jouw woonkamer, badkamer, keuken of in een ander soort ruimte. Het assortiment in tegels dat je kunt beleven in de showroom van Goedhart Keukens en Tegels is enorm groot. De tegels die wij aanbieden zijn er in alle kleuren, maten en merken. Er valt dus veel te bekijken! Wij helpen je graag bij het maken van jouw juiste keuze.

Wij plaatsen ook jouw tegels

Na het zorgvuldig uitzoeken van de juiste tegels, wil je natuurlijk dat ze professioneel worden aangebracht. Hier heeft Goedhart Keukens en Tegels een zeer ervaren team deskundige tegelzetters voor. Zo ben je zeker van kwaliteit.

Kom beleven. Maak een afspraak.

Het is prettig als je advies krijgt tijdens je zoektocht naar de perfecte tegel. Goedhart Keukens en Tegels staat dan ook klaar om te helpen bij het zorgvuldig samenstellen van je ultieme tegel-ontwerp. Je kunt altijd zó langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs. Dan reserveren we alle tijd voor je.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie