Terug naar vtwonen

VT wonen tegels

Op zoek naar VT wonen tegels in eindeloos veel verschillende soorten en maten? Goedhart keukens heeft wat jij zoekt. Meer weten? Bezoek onze website of kom eens langs in de showroom.

MAAK EEN AFSPRAAK

VT wonen in het bijzonder

VT wonen is een vooraanstaand merk van ongeveer alle producten die te maken hebben met wonen. Met producten van wandverlichting tot tuintegels zijn zij een online woonwinkel waar je voor praktisch alles terecht kunt. Goedhart zou Goedhart niet zijn als wij dit mooie merk niet ons assortiment op zouden nemen. 

vt-wonen-tegels

VT wonen tegels bij Goedhart

In samenwerking met Douglas & Jones heeft Goedhart het schitterende assortiment van VT wonen tegels opgenomen in hun eigen assortiment. De VT wonen collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren, stijlen en voor elk budget. 

Inspiratie opdoen in onze showroom!

In Alphen aan den Rijn staat onze showroom, met meer merken tegels dan alleen de tegels van VT wonen. Een greep uit onze merken:

Inspiratie opdoen via de website? Op deze pagina vind je afbeeldingen van compleet betegelde keukens in verschillende stijlen en voor verschillende budgetten.

VT wonen tegels tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Andere series van vtwonen
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie