vtwonen

Bel mij

of maak een afspraak

vtwonen tegels

vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met of zonder subtiel grafisch dessin, met houtprint of met een kleine afdruk in de vorm van een huisje, hart of cirkel. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus ook voor de badkamer. Op zoek naar een bijzondere tegel voor je tuin of terras? De vtwonen duostone tegel met dessin (3 dessins in 2 kleurvarianten) is het antwoord op deze vraag. De keramische buitentegels van duostone zijn bijzonder praktisch. De tegels zijn heel easy to clean. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven ook hun kleur behouden.

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Douglas & Jones. Een collectie helemaal van nu, met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook, tegels met een klassiek of een modern tintje. Sober of kleurrijk. Strak of speels.

Jouw vtwonen tegels uitzoeken

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je vtwonen tegels uit te zoeken! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het uitzoeken van je tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in afmetingen en kleuren mogelijk. Voor elke soort ruimte is een tegelontwerp op maat samen te stellen. En helemaal volgens jouw wensen en budget!

Kom beleven. Maak een afspraak.

Beleef jouw stijl, beleef Goedhart. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

MAAK EEN AFSPRAAK

  Delen viaDelen via Twitter

  Ontwerp

  Ontwerp-vloertegels

  Merken

  Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

  Beleef jouw stijl

  acties-tegels1

  Bron van inspiratie

  Ontdek-wooninspiratie-tegels1

  Bel ons: 0172 - 422 100
  Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesse
  Land

  u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie