Terug naar Venis

Venis tegels

Voor een zeer ruim assortiment aan tegels in alle vormen, kleuren en maten ben je bij Goedhart Keukens & Tegels aan het goede adres. Tegels voor in de badkamer, tegels voor in de keuken en. Één van de merken tegels van Goedhart zijn de tegels van het merk Venis.

MAAK EEN AFSPRAAK

Waarom Venis tegels?

Venis is onderdeel van Porcelanosa tegels en komt uit Spanje. Deze Spaanse schone staat bekend om zeer exclusieve en luxe keramische tegels. Detail, milieuvriendelijkheid en innovatie staan centraal bij Venis tegels. De tegels zijn geschikt voor gebruik als muur- en vloertegels. Bij Goedhart Keukens & Tegels leveren we altijd kwaliteit, daarom past de collectie van Venis goed thuis in ons assortiment. De kleur, textuur, vorm en de luxe uitstraling van de Venis tegels maken deze collectie uniek.

Venis-tegels

Venis tegels in jouw keuken of badkamer

Als je graag wilt weten hoe Venis tegels eruit zouden zien in jouw droomkeuken of badkamer, kom dan eens langs voor een afspraak met een Goedhart adviseur. Tijdens deze afspraak kun je jouw wensen en behoeften op papier laten zetten, misschien wel in combinatie met Venis tegels!

Projecten met Goedhart. 

Naast het plaatsen van onder andere Venis tegels en verschillende merken keukens voor particulieren kan Goedhart ook uw partner worden in projecten. Wij hebben al heel wat keukens geplaatst in verschillende nieuwbouwprojecten en met succes. Wil je zien hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze projectpagina.

Welken merken tegels heeft Goedhart nog meer?

Goedhart heeft naast Venis tegels nog meer tegels van vooraanstaande merken, zoals:

  • Metropol
  • Porcelaingres
  • Bisazza glasmozaïek
  • Sphinx tegels
  • RAKO -Lasselsberger
  • VIVA
  • vtwonen

Venis tegels tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Andere series van Venis
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie