Terug naar Mosa

Mosa vloertegels

Met Mosa vloertegels haal je een stukje kwaliteit in huis voor je keuken. Mosa tegels passen in elke sfeer, zijn geschikt voor elk design en zijn goed op elkaar af te stemmen. 

Mosa-vloertegels

Het unieke karakter van Mosa

Mosa tegels zijn ontworpen aan de hand van de wensen van de gebruiker. Zo wordt de collectie aan tegels zowel praktisch als esthetisch. Dit uit zich in vloertegels in diverse materialen, kleuren en maten maar ook in tegels met bijvoorbeeld antisliplaag voor natte vloeren. Laat je ook inspireren door het unieke karakter van Mosa in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Lange levensduur

Mosa vloertegels hebben een lange levensduur. Dat komt omdat ze bestand zijn tegen chemische invloeden en slijtage. Deze tegels kunnen dus tegen een stootje. Het uiterlijk en de kwaliteit van de tegels blijft tientallen jaren mooi alsof ze net zijn gelegd. 

Mosa vloertegels voor iedere stijl

Of je nou een moderne, klassieke, rustige of kleurige vloertegel zoekt, in het assortiment van Mosa zit altijd iets dat bij je past. De tegels van Mosa sluiten daarmee uitstekend aan op het gehele assortiment van Goedhart Keukens en Tegels.

Tegels laten plaatsen

Uiteraard helpen wij je graag bij het uitzoeken van de juiste tegels. Daarbij zorgen we ook voor een deskundige plaatsing van je tegels. Zo heb je hier geen omkijken naar en hoef je alleen maar te genieten van je nieuwe vloer.

Mosa vloertegels tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie