Terug naar Mosa

Mosa tegels verkooppunten

Op zoek naar Mosa tegels verkooppunten? Stop maar met zoeken. Goedhart Keukens en Tegels in Alphen aan den Rijn heeft een grote collectie.

Mosa-tegels-verkooppunten

Mosa: tegel leverancier met veel geschiedenis

Mosa is al 130 actief als leverancier van diverse soorten tegels. De kwaliteit van deze tegels is dan ook doorontwikkeld tot perfectie. Mosa besteedt veel aandacht aan innovatie en design van haar tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Mosa tegels in je keuken

Een keuken is heel persoonlijk. Bijpassende of juist contrasterende tegels kunnen de sfeer van jou keuken versterken en maken de keuken helemaal af. Met Mosa tegels kun je spelen met kleur, structuur en afmetingen.

Mosa tegels in je badkamer

Uiteraard kun je Mosa tegels ook in je badkamer gebruiken. Als een van Mosa tegels verkooppunten raden we dat dan ook erg aan vanwege de ruime keuze in maten. Zo kun je zelfs in elk lastig hoekje van je badkamer gemakkelijk tegels plaatsen. 

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Naast kwaliteit staat duurzaamheid bij Mosa op nummer één. Mosa tegels verkooppunten zijn dan ook erg geliefd vanwege dit kenmerk. Mosa optimaliseert de productieprocessen van haar tegels zodanig dat de arbeidsomstandigheden prettig zijn. De gehele tegelcollectie is Cradle to Cradle® Silver gecertificeerd. Dat is wel zo'n fijn idee bij de tegels die straks in jouw woning geplaatst worden.

Mosa tegels verkooppunten tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie