Kerlite tegels

Vloer betegeling en wand betegeling

Het kiezen van een vloer of wand voor je keuken of badkamer is een klus waarbij je zoveel mogelijk opties wilt zien en bekijken. Je zoekt immers materiaal dat naadloos aansluit aan jouw behoeftes, leefgewoontes en natuurlijk de woning zelf. Het is dan ook vanzelfsprekend dat bij de keuze van bijvoorbeeld betegeling van je badkamer of keuken een weloverwogen beslissing gemaakt wordt. Wij van Goedhart Keukens en Tegels adviseren je graag onze Kerlite tegels: een revolutie als het gaat om betegeling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kenmerken en eigenschappen van Kerlite tegels

Kerlite tegels zijn keramische tegels en het neusje van de zalm binnen de tegelbranche. Het grote voordeel en de hoofdeigenschap van Kerlite tegels is namelijk de dikte van het materiaal: slechts 3mm. Door deze eigenschap zijn Kerlite tegels erg flexibel en dus toe te passen in elke woning waarbij alle combinaties, afmetingen en kleuren mogelijk zijn. Ideaal dus voor elke vorm van decoratie, design of constructie. Het fijne hieraan is dat het wellicht dun van materiaal is, maar zo sterk als porselein. Tevens is het lichtgewicht en erg handelbaar dus gemakkelijk te leggen. Sterker nog, Kerlite tegels zijn zo flexibel dat ze gelijmd worden en niet gelegd te hoeven worden!

kerlite-tegels

Toepassingen Kerlite tegels

  • badkamervloeren
  • keukenvloeren
  • badkamerwanden
  • keukenwanden

Bij Goedhart Keukens & Tegels begrijpen we het belang van goed materiaal voor in de keuken of badkamer. In onze keuken showroom heb je volop de ruimte om op je gemak rond te kijken en alle toepassingen van de Kerlite tegels te bekijken.

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze Kerlite tegel showroom in Alphen aan den Rijn. Maak alvast een afspraak met één van onze experts, dan we reserveren alle tijd voor je.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie