Terug naar Kerlite

Kerlite tegels: het fijnste porselein in jouw badkamer

Ben je op zoek naar de perfecte tegels voor in jouw badkamer? Goedhart heeft vele verschillende merken, kleuren en maten in de aanbieding. De één met een nog luxere uitstraling dan de andere. Waaronder ook de flinterdunne Kerlite tegels. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Kerlite tegels: het nieuwste product binnen de keramiek

Het nieuwste product binnen de keramiek, dat zijn de Kerlite tegels van Goedhart. Slechts 3 tot 5 millimeter dik, licht in gewicht en met flexibele eigenschappen. Deze tegels zijn te vergelijken met zeer fijn porselein. Alleen dan sterker dan steen.

De veelzijdigheid en het gemak waarmee ze te gebruiken zijn, zorgt ervoor dat deze innovatieve tegelserie momenteel in vele badkamers ligt. Bij het leggen van deze tegels hoef je niet eens je oude tegels uit je badkamer te halen. Doordat ze zo dun zijn, kun je ze gewoon over je oude tegels leggen.

kerlite-tegels

Stel jouw kerlite tegels samen

Stel jouw eigen droombadkamer samen met Kerlite tegels. Alle kleuren en afmetingen zijn mogelijk bij Goedhart! Vraag onze experts om advies en tips; zij staan graag voor je klaar om samen jouw badkamer te ontwerpen. 

Zijn Kerlite tegels toch niet wat je zoekt? 

Zoek je toch iets anders dan een Kerlite tegel? Wij hebben een ruim assortiment aan badkamertegels. Bij ons heb je de keuze uit vele luxueuze merken met elk hun eigen kenmerken.

Een greep uit ons assortiment:  

Kerlite tegels: het fijnste porselein in jouw badkamer tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie