Terug naar Edimax

Edimax tiles

Met Edimax tiles haal je keramische tegels van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en klasse in huis. Goedhart biedt een groot assortiment tegels van dit merk in verschillende soorten en maten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Italiaanse klasse

Edimax is een Italiaans merk dat gekleurde keramische tegels voor op wanden en vloeren levert. Dit zorgt voor een collage aan kleurenpaletten, die allemaal met elkaar te combineren zijn en zorgen voor een levendige sfeer in jouw keuken of badkamer.

edimax-tegels-tiles  

Betrouwbare kwaliteit

Edimax tiles zijn uniek in haar soort. De keramische tegels zijn geïnspireerd op natuursteen maar makkelijker te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de tegels jarenlang mooi blijven en meegaan. De tegels bieden een mooie basis voor een sfeervolle badkamer of keuken.

Edimax is een van de vele merken van Goedhart

Natuurlijk zijn Edimax tegels niet de enige tegels die wij in ons assortiment hebben. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen wat wils is, hier nog een aantal van onze gewaardeerde tegelmerken:

Tegelontwerp van Edimax tiles

Op basis van jouw wensen en tegelkeuze maken we graag samen met jou een prachtig ontwerp. Wij houden hierbij uiteraard rekening met jouw wensen en budget. Onze adviseurs vinden het leuk om jou op deskundige wijze te helpen bij het samenstellen van je tegelontwerp. Dit doen wij uiteraard met de grootste zorg, zodat je zeker kunt zijn van kwaliteit op het hoogste niveau.

Edimax tiles tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie