Terug naar Edimax

Edimax tegels

Edimax tegels komen uit Italië en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als geglazuurd porselein en keramiek. De focus van Edimax tegels ligt op mooie dessins, innovatieve technologie en de beste kwaliteit. 

edimax-tegels

Over Edimax tegels

Edimax maakt zowel vloer- als wandtegels, in diverse maten en tegelseries. Edimax tegels zijn keramische tegels, voornamelijk op natuursteen geïnspireerd. Ze zien er uit als natuursteen, maar zijn makkelijk te onderhouden. Edimax tegels bieden een mooie basis voor een klassieke, of juist moderne vloer.

Tegelontwerp van Edimax tegels

Ga samen met onze adviseurs aan de slag en maak een prachtig tegelontwerp, op basis van de door jou geselecteerde Edimax tegels. Wij besteden maximale zorg aan het ontwerp volgens jouw wensen en budget.Onze adviseurs vinden het leuk om jou op een deskundige manier te helpen bij het samenstellen van je tegelontwerp. Er wordt uiteraard maximale zorg aan het ontwerp besteed, zodat je zeker kunt zijn van kwaliteit op het hoogste niveau.

Edimax tegels voor jouw budget

En of dit dan duur is? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Ga samen met onze mensen aan de slag om jouw ontwerp op maat te maken, precies volgens jouw wensen en budget.

Edimax tegels tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie