Een ruim aanbod aan tegels in Gouda

Ben je op zoek naar tegels nabij Gouda? Op slechts een half uurtje rijden van Gouda staat de showroom van Goedhart Keukens en Tegels. Hier voorzien je van persoonlijk advies én helpen we je kiezen uit de vele mogelijkheden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Eindeloze mogelijkheden bij Goedhart Keukens en Tegels

Tegels voor in je badkamer, de keuken of zelfs op het terras: de mogelijkheden zijn eindeloos met ons assortiment. Klassiek, modern of neig je toch meer naar design? Voor elke stijl hebben wij een breed palet aan kleuren, vormen en maten. Hierdoor vinden we gegarandeerd iets dat bij jouw stijl en wensen past! En twijfel je? Onze ontwerpers en adviseurs voorzien je van vele tips. Dus kom ook de tegelwereld beleven in onze showroom nabij Gouda

Badkamertegels-in-gouda

Deskundigheid in zowel advies als plaatsing

We geloven dat we voor iedereen de perfecte tegels kunnen vinden, ongeacht het budget en wensen. Je zal er nog versteld van staan wat er allemaal mogelijk is met de tips van onze adviseurs en ontwerpers. Zij laten je zien wat een invloed een tegel kan hebben in een kleine of juist grote ruimte. 

Nadat we de perfecte tegels voor je hebben gevonden, nemen we ook de plaatsing ervan graag op ons. Allemaal als onderdeel van onze service. Voor het plaatsen staat een team van deskundige tegelzetters voor je klaar. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de tegels uiterst secuur worden geplaatst en beleef je er het meeste plezier van. 

Een ruime keuze aan merken in de showroom nabij Gouda

Welke sfeer, tegelmaat of kleuren je ook zoekt; je vindt het in de showroom van Goedhart Keukens en Tegels. Bij deze alvast een greep uit de vele merken die we aanbieden:

Meer weten over onze tegels?

Heb je een vraag over onze tegels of wil je persoonlijk advies? Laat het ons dan weten. Kom langs bij onze showroom of maak alvast een afspraak. Je kunt bellen naar 0172-422 100 of mailen naar balie@ghkt.nl.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie