Beleef jouw stijl

Tegels, tegels en nog eens tegels!

Bij Goedhart Keukens en Tegels bieden wij tegels in werkelijk eindeloos veel kleuren en soorten. Om nog maar te zwijgen over de afwerking van de tegel, want ook hierin zijn weer veel verschillende mogelijkheden!

Naast de standaard tegels biedt Goedhart Keukens en Tegels een breed assortiment in vormen, kleuren en maten. Zo hebben wij rechthoekige vloertegels, maar ook vierkante wandtegels. Tegels voor in de badkamer, tegels voor in de keuken, tegels voor op het terras. In onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn kun je de ultieme tegelwereld vinden en beleven!

Een showroom vol kwalitatieve merken

Tegels moeten jarenlang mooi blijven. Daarom vind je in de showroom van Goedhart Keukens en Tegels alleen kwalitatieve merken als Mosa, Agrob Buchtal, Bisazza glasmozaïek, COEM, Douglas & Jones, Edimax, Kerlite, Marazzi, Margres, Metropol, Porcelaingres, RAKO - Lasselsberger, Sicis glasmozaïek, Sphinx tegels, Venis, VIVA en VT Wonen Tegels.

 

Tegels-Goedhart-Keukens-Tegels-2

 

Onze mensen adviseren!

Bij Goedhart Keukens en Tegels kun je je goed laten adviseren. Onze ervaren ontwerpers en adviseurs zullen je versteld doen staan wanneer je erachter komt wat je al niet kunt doen in een heel kleine ruimte! Er is altijd een passend ontwerp mogelijk, op basis van jouw wensen en budget.

Kom beleven. Maak een afspraak.

Beleef jouw stijl, beleef Goedhart Keukens en Tegels. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie