Badkamertegels Amersfoort

Als je op zoek bent naar nieuwe badkamertegels in de buurt van Amersfoort dan ben je bij Goedhart Keukens en Tegels aan het goede adres. Hier vind je badkamertegels in alle soorten, maten en kleuren. Van modern tot klassiek en van natuursteen tot moderne badkamertegels.

Goedhart: voor iedere smaak

In onze showroom in Alphen aan den Rijn hebben wij een uitgebreide collectie aan badkamertegels in alle denkbare designs en trends. Goedhart biedt dan ook een groot scala aan badkamertegels bij Amersfoort. 

Wat is jouw stijl badkamertegels?

Voor elke stijl en sfeer hebben wij bijpassende badkamertegels: van klassiek en landelijk tot strak en modern. Welke stijl zou jij graag zien voor de badkamertegels in jouw huis in Amersfoort?

Moderne badkamertegels in Amersfoort

Houd je van vrolijke kleuren? Dan zijn onze moderne badkamertegels helemaal naar jouw smaak. Deze zijn niet alleen als vloertegels, maar ook als wandtegels te gebruiken. Deze badkamertegels geven de ruimte gegarandeerd een unieke en vrolijke sfeer.

Onze badkamertegelmerken:

Ben je op zoek naar een specifiek type badkamertegels? Bekijk dan deze lijst van de merken badkamertegels die je vindt bij Goedhart: de badkamertegelspecialist voor Amersfoort.

Kerlite
COEM
Edimax
VT Wonen
Marazzi
Mosa
Venis

Badkamertegels in Amersfoort uitzoeken

Onze deskundige adviseurs adviseren je graag bij het uitzoeken van badkamertegels. Wij helpen je graag om de badkamertegels uit te kiezen die passen bij jouw wensen en budget. Voor elke badkamer, groot of klein, is er een prachtig tegelontwerp op maat samen te stellen zodat je badkamertegels prachtig tot hun recht komen in jouw huis.

Badkamertegels plaatsen in Amersfoort

Op basis van het tegelontwerp plaatsen wij de badkamertegels in je huis in Amersfoort en omgeving. Het plaatsen van badkamertegels is vakwerk, daarom hebben wij de beste specialisten in huis. Kwaliteit staat bij ons centraal.

Bel mij

of maak een afspraak

Delen viaDelen via Twitter

Ontwerp

Ontwerp-vloertegels

Merken

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre

Beleef jouw stijl

acties-tegels1

Bron van inspiratie

Ontdek-wooninspiratie-tegels1

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
Land

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie