Onderhoud van uw werkblad

Graniet

  • Graniet is een hard en open materiaal. Kenmerkend voor graniet zijn de natuurlijke scheurtjes en putjes.
  • Granieten werkbladen worden na fabricage geïmpregneerd. Hierdoor is het oppervlak redelijk beschermd tegen het intrekken van agressieve stoffen. Houdt u er echter rekening mee dat granieten bladen gevoelig zijn voor zuren, waaronder de fruitzuren die u in verschillende voedingsmiddelen, zoals in frisdranken, azijn en citrusvruchten, aantreft. In contact met het werkblad kan een chemische reactie plaatsvinden die doffe pakken kan veroorzaken.
  • Voor regelmatig onderhoud kunt u het blad afnemen met een schone, vochtige doek. Gebruik nooit een schuurmiddel, dit zal het blad beschadigen en doffe plekken veroorzaken. Kalkvlekken kunt u het beste verwijderen met schoonmaakazijn.
  • Pas op met hete voorwerpen, zoals pannen. Plaats het voorwerp nooit direct op het blad. Door plotselinge en snelle verandering in temperatuur kunnen beschadigingen ontstaan. Zet hete pannen daarom nooit direct op het werkblad, gebruik altijd een onderzetter.
  • Zie voor specifiek onderhoud de door de leverancier bijgeleverde onderhoudstips.
  • Ga nooit op het werkblad staan of zitten.

Gerelateerde informatie

Stel een vraag

Vraag niet gevondenIk ga akkoord met het privacybeleid van Goedhart Keukens en Tegels

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie