Hoe bereik ik Goedhart?

Voor een routebeschrijving verwijzen we je naar het hoofdstuk Contact op onze website. Je kunt daar de routebeschrijving met adresgegevens eenvoudig uitprinten.

Andere vragen

  1. Hoe bereik ik Goedhart?
  2. Kan ik op de hoogte worden gehouden door Goedhart?
  3. Wat zijn de openingstijden van Goedhart?
  4. Welke keukenmerken vind ik bij Goedhart?
  5. Zijn er ook tegelzetters beschikbaar?

Stel een vraag

Vraag niet gevonden
SieMaticKellerNext125AEGsiemensAtagMosa

Compleet vernieuwe showroom

Ontdek ons gehele assortiment in onze showroom! Van modern- tot klassiek, bij ons is iedere stijl te vinden. Laat je inspireren door de verschillende sferen!

Benieuwd? Bekijk alvast de online showroom!

 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Verbouwen is vaak een flink project. De professionals van Goedhart zijn de perfecte partners om verbouwers te ontzorgen. Wij nemen je de last uit handen zodat jij kan genieten van het resultaat.

Benieuwd welke maatregelen je kan treffen om jouw verbouwing soepel te laten verlopen? Neem contact met ons op via 0172 - 422 100 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Naast montage zorgen wij ook voor het onderhoud van uw keuken. Is er een probleem? Wij bieden, zelfs jaren na plaatsing, de beste onderhoudsservice.

Heb je vragen over jouw reeds opgeleverde keuken of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

Oplevering

De oplevering van jouw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Goedhart. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Ontwerp en advies

Bij ons kan jij terecht voor jouw droomontwerp. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij individuele wensen om te zetten in passende ontwerpen. Wij luisteren naar jouw verhaal, geven de juiste adviezen en zorgen ervoor dat jouw droomkeuken gerealiseerd wordt. 

Van idee tot uitwerking

Wij maken jouw idee tastbaar. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden de ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Goedhart volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken en-of het plaatsen van jouw tegels.

Terugbel service

Heb je vragen? Laat dan jouw gegevens achter in het 'Bel Mij' formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terugbelservice

Wil je graag dat Goedhart Keukens contact met je opneemt? Bij Goedhart Keukens is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Goedhart Keukens neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terubelservice pagina

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
Land

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie