Ontwerp en advies

Een advies op maat bij Goedhart Keukens en Tegels

Door jaren lange ervaring, heeft Goedhart Keukens en Tegels zich niet alleen kunnen ontwikkelen in producten, maar ook in adviezen. En dan voornamelijk adviezen op maat. Bij Goedhart Keukens en Tegels ben je aan het juiste adres voor kwaliteit, zeker als je wilt dat er gehoor wordt gegeven aan individuele wensen. Samen met jou, zullen deze wensen vertaald worden naar een bijbehorden ontwerp op maat. Op deze manier komt ook jouw interieur tot zijn recht.
 

Jouw keuken, ons project

Als je een keuken gaat kopen, kom je voor vele keuzes te staan. Stijl, kleur, kookcomfort en budget: de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom staan genoeg keukenideeën voor je opgesteld: van degelijke kwaliteit tot exclusief. Kom langs en laat je inspireren.

Goedhart-showroom-keuken-6

De keuken; het hart van je woning

We gaan samen om de keukentafel zitten om je wensen te bespreken en je keuken te ontwerpen. Het ontwerp stemmen we helemaal af op jouw situatie, zodat we niet voor bouwkundige of financiële verrassingen komen te staan. Is het ontwerp klaar, dan kun je direct een fotorealistische impressie bekijken van hoe je keuken eruit komt te zien. Het gaat om jouw keuken, dus wil je nog van kleur of apparatuur wisselen dan passen wij dit uiteraard voor je aan.

En ben je helemaal tevreden? Dan gaan wij je ideale keuken realiseren, zonder dat je daar nog zorgen over hebt. Na de deskundige en zorgvuldige montage is het plaatje compleet. Wij wensen je veel plezier met je keuken!

 

 

 

Bel mij

of maak een afspraak

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie