In 10 stappen

Waarom is Goedhart Keukens en Tegels een wereld van verschil?

Ontdek dat in deze 10 stappen:

1 Verschillende leefwerelden. Hierdoor krijg je een duidelijk totaalbeeld van sferen en ga je je herkennen en thuis voelen in je keuken.

2 Kwaliteit van producent en leverancier. Een passende leefwereld zonder kwaliteit geeft plezier van korte duur. Wij staan voor hoge kwaliteit in een compleet assortiment!

3 Professioneel en goed opgeleide adviseurs helpen je bij het nemen van de juiste beslissingen. Ben je een sociaal- of een professioneel keukengebruiker? Wil je veel of juist weinig tijd inde keuken doorbrengen? Kortom: samen gaan we een maatpak aanmeten.

Overzichtelijke aanbieding. Je krijgt van ons een goed beeld in de opbouw van materialen met de daaraan gekoppelde prijzen. Dit geeft je de juiste onderbouwing van prijs - kwaliteitsverhouding. Weloverwogen keuze.

5 Perspectief tekening. Na montage van de keuken kom je thuis enk denk je: "Dit heb ik niet uitgezocht!" Door de wijze van tekenen krijgt u een duidelijk beeld van hoe het er straks uitziet en voorkomt vervelende verrassingen.

fotofader2

6 Orderverwerking is ook een specialisme! Deze mensen zijn gespecialiseerd in controleren en "finetuning" van je keuken. De kwaliteit van levering en gebruikscomfort komen hierdoor op uitzonderlijk hoor niveau.

7 Professionele installatietekening. Speciaal tekenprogramma (dus niet handmatige schets) waarmee je de bouwer, loodgieter en elektricien eenvoudig voorziet van de benodigde gegevens.

8 Montage door professionele en gecertificeerde monteurs. Wat zou kwaliteit zijn zonder monteurs met ervaring en kennis van deze producten? Door de jaren heen kennen deze mensen jouw en onze eisen en hebben zich al jaren bewezen als echte toppers! "Wat ze doen, doen ze goed!"

9 Oplevering door extern bureau. Als de keuken klaar is, is het ook prettig als deze nog eens kritisch bekeken wordt op kwaliteit en uitvoering van werkzaamheden. Hierdoor weet je zeker dat alle afspraken ook daadwerkelijk goed zijn uitgevoerd en je plezier hebt van je keuken.

10 Vijf jaar volledige garantie. Door de hoge eisen die je aan je keuken stelt, heb je ondertussen al begrepen dat wij de lat hoog hebben gelegd. Dit bevestigen wij met deze ultieme garantie. Deze ontvang je als wij de keuken ook hebben geplaatst en aangesloten.

 

Bel mij

of maak een afspraak

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie