Miele: Grootste productlancering ooit!

Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

goedhart--blog--miele--oven--generatie7000--2.png

Van stoomovens en kookplaten, tot koffieautomaten en vaatwassers. Miele vernieuwt haar complete lijn van inbouw keukenapparatuur onder de noemer... Generatie 7000! Met vier designlijnen bieden zij inspiratie voor vrijwel elk interieur. Kwaliteit wordt gecombineerd met kookgemak en innovatie. Om u een beeld te geven licht onze collega Philip Malagodi graag één van de nieuwe speciale producten uit: De Dialog Oven!

Generatie 7000: De Dialog Oven

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat”, dat waren de woorden waarmee Miele haar nieuwste product presenteerde tijdens de persconferentie op de Internationale Funkausstellung in Berlijn. Ook wij kunnen stellen dat de oven echt heel vooruitstrevend is. Voor het eerst in de geschiedenis is er een oven ontwikkeld die zich volledig aanpast aan de consistentie van de ingrediënten. Met elektromagnetische golven weet de ‘intelligente’ oven precies haar temperatuur en tijd aan te passen. De oven wordt bestuurd door sensoren die om de 10 seconden reageren op elk afzonderlijk ingrediënt. Gevolg? Next level koken!"

De truc met het ijsblok

"Miele demonstreerde de nieuwe technologie wel heel spectaculair. Een blok ijs werd opengemaakt, daar werd een stuk rauwe vis in gelegd, dat geheel ging in de oven. Na een paar minuten stond de vis, perfect gaar, op tafel, terwijl het ijsblok niet gesmolten was." 

Baanbrekende M chef technologie

"Next level koken, dat is hoe Miele deze technologie aanbiedt. De oven brengt het echte ‘restaurant koken’ in huis. Verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis, brood en groenten kunnen allemaal tegelijkertijd worden bereid. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met rode paprika, groene asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog Oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig, gelijkmatig gegaard, uit met al dente groente en heerlijk zachte aardappeltjes." 

Ongekende mogelijkheden

"De Dialog Oven opent een wereld van ongekende mogelijkheden. Perfect gegaarde vis in een blok ijs, een luchtige soufflé of versgebakken brood zonder korst… het is allemaal eenvoudig te bereiden. Bovendien bespaart de Dialog Oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies. In slechts 2.5 uur tijd tovert u bijvoorbeeld een boterzachte pulled pork op tafel in plaats van de 7 uur die andere ovens erover doen!"

Benieuwd naar de Dialog Oven? Of geïnspireerd om de gehele Generatie 7000 van Miele te bekijken? Ontdek het nu in onze showroom! » 


Bekijk alle blogs >

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie