Even voorstellen...Philip Malagodi

Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

Een nieuwe collega! Daar worden wij blij van. Een korte introductie over Philip, die ons team is komen versterken.​ goedhart-blog-nieuwe-collega-philip.png

Naam: Philip Malagodi
Functie: Sales Manager
Bedrijf: Goedhart keukens en Tegels

Wat is jouw professionele voorgeschiedenis?

Sinds 2001 ben ik werkzaam binnen de keukenbranche. Naast verschillende commerciële trainingen met betrekking tot verkoop, heb ik ook accountmanagement trainingen gevolgd. En ja, ik heb zo’n 2 jaar als accountmanager gewerkt buiten de keukenbranche...maar keukens blijven trekken. Dat blijft mijn passie.

Wat maakte dat je graag bij Goedhart wil werken? 

Ik kreeg de mogelijkheid om als Sales manager aan de slag te gaan bij Goedhart. Toen ik ook nog eens een aantal fijne gesprekken had met Jan Jaap van der Neut, was de keuze snel gemaakt. Dit is een mooie uitdaging!!

Waar heb je het meeste zin in binnen jouw nieuwe baan?

Dat ik weer lekker bezig kan zijn met mijn grote passie ”de keukens”.
En het aansturen van dit geweldige team die we hebben bij Goedhart keukens en Tegels.

Wat wil je betekenen voor jouw klanten?

Ik wil dat de klant onbezorgd kan genieten van hun mooie nieuwe keuken van Goedhart keukens. 


Bekijk alle blogs >

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie