De highlights van de grootste tegelbeurs van Europa

Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

Onlangs heeft de CERSAIE plaatsgevonden, de belangrijkste tegelbeurs van Europa in Bologna. Op deze internationale beurs toonden alle merken hun nieuwste collecties en technische innovaties. Wij hebben de highlights voor je op een rij gezet.

Sicis imponeert met NiteLite

Sicis, de grootste producent van Italiaans mozaïek, overdonderde met haar imposante stand. Daarnaast verrasten ze ons met hun nieuwste product: NiteLite. Dit innovatieve ledpaneel dient als achtergrondverlichting voor je mozaïeke en Vetrite platen. Dit geeft een extra dimensie aan de al prachtige mozaïeke tegels.

goedhart - sicis nitelite.jpg

 

Natuurlijke kleuren van COEM

De ontwerpen van COEM zijn inspirerend door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, oppervlakken en decoraties. Een van hun verrassende nieuwe collecties is Flow. Deze collectie comineert modern design met mooie warme natuurlijke kleuren. De vijf neutrale tinten vervagen van licht naar donker en zijn in vele structuren en afwerkingen mogelijk, zoals geribbeld, decor uitvoeringen en mozaïek.

goedhart - coem flow.jpg

 

Edimax Astor: zeer realistische reproducties van natuursteen

Edimax Astor levert altijd zeer hoogwaardige producten, waarbij de focus altijd ligt op mooi design, innovatieve technologie en het bieden van de beste kwaliteit. Ook dit jaar laten zij zich weer van hun meest innovatieve kant zien. Hun nieuwe innovatie: 3D Shaped Technologie. Door deze revolutionaire techniek is het voor het eerst mogelijk om het grafisch design van de tegel ook daadwerkelijk overeen te laten komen met de structuur van de tegel. De Thecourt collectie, die geïnspireerd is op monumentale stenen, is onder andere gemaakt met deze technologie.

goedhart - edimax astor.jpg

 

Ontdek de nieuwste collecties in onze showroom

Bedenk even dat dit nog maar de highlights waren. Er is nog veel meer moois gepresenteerd in Bologna. Onze tegelspecialisten vertellen je hier graag meer over. Kom naar onze showroom in Alphen aan de Rijn of maak een afspraak.

 


Bekijk alle blogs >

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie