Trots: We hebben de Loyalty Award van SieMatic gewonnen!

Bel mij

of maak een afspraak

Recente blogitems

 

loyalty award van siematic

Afgelopen week was de jaarlijks terugkerende meubelbeurs in Duitsland, waarbij alle vooraanstaande fabrikanten hun nieuwe modellen laten zien.
 
SieMatic had een speciale editie georganiseerd van de Hausmesse vanwege hun 90-jarige bestaan. Tijdens de festiviteiten vol met nieuwe jubileum modellen en de officiële introductie van de nieuwe SLX greeploze serie, was er ook een officieel gedeelte voor het uitreiken van Awards. 

loyalty award SieMatic uitgereikt

 

Met de volledige groep van Goedhart werd er afgereisd naar Duitsland en werd het team van Goedhart verrast met de uitreiking van de Loyalty Award 2019 door de heer Ulrich W. Siegmann, CEO van SieMatic Möbelwerk.
 
Volgens het juryrapport is deze onderscheiding toegekend aan Goedhart vanwege: 
‘Uitstekende prestaties in het uitdragen en de continue ontwikkeling van het merk SieMatic gedurende meer dan 40 jaar. Dankzij de jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van kwaliteit en design, biedt Goedhart de klanten de hoogste graad van creativiteit en persoonlijke invulling van hun keukenwensen’. 

Onze directeur Jan Jaap van der Neut was blij verrast om deze award in ontvangst te nemen en noemt het een grote eer dat het team van Goedhart deze titel mag dragen! 

Na afloop van de Award uitreiking volgde er een groot feest waarbij het team van Goedhart in het zonnetje is gezet door SieMatic.


Bekijk alle blogs >

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie