Moderne keukens

Moderne keukens: één van de meest gekozen keukenstijlen

Als het gaat om belangrijke en veel gebruikte ruimtes in je huis, staat de moderne keuken in de top 3 van meest gekozen keukenstijlen. Bij Goedhart Keukens & Tegels begrijpen we dit volkomen. We vinden het dan ook vanzelfsprekend om een assortiment keukenstijlen te kunnen bieden van elke smaak, waaronder moderne keukens. Het is dan ook zeker de moeite waard om even rond te kijken in onze showroom met moderne keukens.

moderne-keukens.jpg

Moderne keukens: eenvoud in vorm en functie

Koop je bij Goedhart Keukens & Tegels een moderne keuken, dan ben je verzekerd van een ‘less is more’ keuken. Oftewel een geavanceerde keuken, maar door een slim gevonden en eenvoudig design niet in één oogopslag te zien. De uitstraling van een moderne keuken is hierdoor modern met een tikkeltje chic, maar alles behalve rommelig dankzij een kleine selectie materialen en kleuren.

De kenmerken van een moderne keuken zijn:

1. Strakke lijnen
2. Veel ruimte en weinig toevoegingen
3. Veel glanzende materialen

Benieuwd naar wat moderne keukens in detail te bieden hebben? Voor meer inspiratie en foto’s van moderne keukens kun je bij onze inspiratie pagina kijken. Getriggerd? Bekijk onze openingstijden om binnenkort een kijkje te komen nemen bij onze moderne keukens. Tot morgen!

Kom onze moderne keukens bekijken!

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie