Modern

Bel mij

of maak een afspraak

Wanneer je je gaat oriënteren op een nieuwe moderne keuken, ben je bij Goedhart Keukens en Tegels aan het juiste adres. De technologie, de vormen, de materialen... Zo veel mogelijkheden op het gebied van moderne keukens! Gelukkig hebben onze deskundige designers jarenlange ervaring om jou te helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakte moderne keuken. En nee, hiervoor is het niet nodig dat je in een villa woont of dat je er een heel groot budget voor moet hebben. Een moderne keuken is er voor iedereen.

Beleef de moderne keuken in onze nieuwe showroom

Breng eens een bezoek aan onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn en beleef de uitgebreide collectie moderne keukens! Je vindt er merken als Next125, SieMatic, Schüller en Keller in diverse moderne keukenopstellingen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp jouw moderne keuken op maat

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale moderne keuken. Dit houdt in dat jouw moderne keuken op maat wordt ontworpen, op basis van jouw wensen en budget. Naast het ontwerpen van je moderne keuken, wordt je moderne keuken ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van je keuken op maat, kunnen we je als je dat wilt van advies blijven voorzien. Werkelijk voor alle soorten ruimtes is een moderne droomkeuken op maat mogelijk.

Kom jouw moderne keuken beleven, maak een afspraak! 

Een nieuwe moderne keuken kopen, dat gebeurt uiteraard niet elke dag. Het is dus fijn als je advies krijgt van onze deskundige mensen die jarenlang ervaring hebben in het samenstellen van moderne keukens op maat. Samen met onze designers, stel jij jouw ideale moderne keuken samen. Uiteraard ben je altijd welkom om langs te komen in onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn, maar om er zeker van te zijn om optimaal geholpen te worden, kun je ook een afspraak maken. Dan maken wij alle tijd voor je. Beleef Goedhart Keukens en Tegels! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie