Landelijke keukens

Bij Goedhart, dé winkel voor keukens in Zuid Holland, ontdek je de diversiteit binnen landelijke keukens. In onze showroom in Alphen aan den Rijn vind je een breed assortiment aan landelijke keukens, zodat je kunt beleven en voelen welke stijl het beste bij je past. 

De kenmerken van landelijke keukens

Landelijke keukens hebben vaak een sierlijke afwerking. Bijvoorbeeld in de afwerking van de keukenkastjes en keukengrepen.Deze elementen zorgen voor een nostalgische en landelijke sfeer. De materialen die gebruikt worden bij landelijke keukens zijn o.a. hout, natuursteen of keramiek.

landelijke-keukens

Advies voor landelijke keukens

Landelijke keukens zijn nog steeds één van de meest populaire stijlen keukens. Binnen deze keukenstijl zijn er diverse mogelijkheden voor de materiaal keuze, de afwerking en de kleurstelling. Bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor de indeling van landelijke keukens, waarbij we rekening houden met budget en wensen. Hiermee is de ideale keukenindeling mogelijk. 

Diversiteit voor landelijke keukens

Wil je een landelijke keuken met natuursteen of juist met een RVS-keukenblad? Een spoelbak van keramiek of een nostalgische keuken met een houten werkblad? Landelijke keukens zijn er in diverse soorten en stijlen. Daarnaast zien we veel maatwerk bij landelijke keukens. In de showroom van Goedhart keukens te Alphen aan den Rijn helpen onze adviseurs je graag bij het samenstellen van landelijke keukens zodat deze helemaal past bij de wensen en eisen van je leefomgeving. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie