Landelijk moderne keuken

Landelijk in een modern jasje

Heb je een karakteristieke woning? Woon je landelijk? Wil je de oude keuken van jouw nieuwe woning in stijl opknappen? Dan past een landelijke moderne keuken helemaal bij jouw stijl. 

Wat zijn de kenmerken van een landelijke moderne keuken?

Deze keukens bieden een ideale mix tussen de sfeer van vroeger en het gebruiksgemak van nu. Wat denk je bijvoorbeeld van steigerhout met een gietijzeren greepje. Of een ouderwetse spoelbak in combinatie met moderne kastjes en apparatuur. Alles is te combineren.

landelijke-moderne-keuken

Landelijke moderne keuken van de beste kwaliteit

Goedhart Keukens en Tegels verzekert jou ervan dat we de beste kwaliteit leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij jou alleen de beste merken die voldoen aan de hedendaagse eisen en gemakken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Tegels bij je landelijke moderne keuken

Onderschat het effect van mooie tegels in je keuken niet! Tegels versterken dat wat je met de basiselementen van je keuken wilt neerzetten. Ze dragen dus bij aan de sfeer en maken de keuken helemaal af. In de showroom van Goedhart vind je een uitgebreide collectie tegels die je meteen bij je keuken kunt uitzoeken. We kunnen ze uiteraard ook laten plaatsen door onze vakkundige tegelzetters.

Onze merken voor je landelijke moderne keuken

Goedhart Keukens en Tegels heeft diverse merken keukens en apparatuur die passend zijn bij jouw stijl.

Onze showroom inspireert je

Je kunt in onze showroom in Alphen aan den Rijn kiezen uit diverse landelijke moderne keukens. stuk voor stuk zijn dit keukens van hoge kwaliteit. Er worden fraaie details gebruikt die zowel qua vormgeving en functionaliteit vernieuwend zijn. Neem contact met ons op om te informeren welke collecties aan keukens we in de showroom hebben staan. 

Heb je vragen voor Goedhart?

Als je vragen hebt over onze landelijke moderne keukens, dan kun je altijd contact opnemen via een telefoontje naar 0172-422100 of via een e-mail.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie