Landelijk

Bel mij

of maak een afspraak

Een landelijke keuken, landelijk ontwerp, robuste frontjes en een opvallend blad. Een keuken die lang niet in ieder huis thuis past, of toch wel? Goedhart laat zien dat jouw droomkeuken in iedere ruimte thuis hoort. Samen met Goedhart ontwerp je een landelijke keuken op maat. Op basis van jouw wensen, voorkeuren en jouw budget.

Beleef jouw landelijke keuken in onze nieuwe showroom

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen in ons compleet vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn. Hier beleef je een uitgebreide collectie in landelijke keukens. Je vindt hier merken als NExt125, SieMatich, Schüller en Keller in diverse keukenopstellingen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp jouw landelijke keuken op maat

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale landelijke keuken, waardoor werkelijk voor alle soorten ruimtes een landelijke keuken op maat mogelijk is! Naast het ontwerpen van je landelijke keuken, wordt je landelijke keuken ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van je keuken kunnen we je van advies blijven voorzien. 

Kom jouw landelijke keuken beleven, maak een afspraak!

Een nieuwe landelijke keuken kopen, doe je uiteraard niet elke dag. Het is daarom fijn als je advies krijgt van onze keukenexperts met jarenlange ervaring in het samenstellen van landelijke keukens. Samen met onze experts, stel jij jouw ideale landelijke keuken samen. Uiteraard ben je altijd welkom om langs te komen in onze showroom in Alphen aan den Rijn, maar om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan een afspraak. Beleef Goedhart Keukens en Tegels!

MAAK EEN AFSPRAAK

  Ontwerp

  ontwerp-keuken1

  Merken

  ontdek-wooninspiratie-keukens1

  Stijlen

  acties-keukens1

  Bron van inspiratie

  ontdek-jouw-stijl

  Bel ons: 0172 - 422 100
  Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesse
  LandPrivacybeleid

  u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie