Landelijk

Bel mij

of maak een afspraak

Een landelijke keuken, landelijk ontwerp, robuste frontjes en een opvallend blad. Een keuken die lang niet in ieder huis thuis past, of toch wel? Goedhart laat zien dat jouw droomkeuken in iedere ruimte thuis hoort. Samen met Goedhart ontwerp je een landelijke keuken, op maat. Op basis van jouw wensen, voorkeuren en uiteraard jouw budget.

Beleef jouw landelijke keuken in onze nieuwe showroom

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons compleet vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn. Hier beleef je een uitgebreide collectie in landelijke keukens. Je vindt hier merken als NExt125, SieMatich, Schuller en Keller in diverse keukenopstellingen.

Ontwerp jouw landelijke keuken op maat

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale landelijke keuken. Dit houdt in dat jouw landelijke keuken op maat wordt ontworpen, op basis van jouw wensen en budget. Naast het ontwerpen van je landelijke keuken, wordt je landelijke keuken ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van je keuken op maat, kunnen we je als je dat wilt van advies blijven voorzien. Werkelijk voor alle soorten ruimtes is een landelijke keuken op maat mogelijk!

Kom jouw landelijke keuken beleven, maak een afspraak!

Een nieuwe landelijke keuken kopen, dat gebeurt uiteraard niet elke dag. Het is dus fijn als je advies krijgt van onze deskundige mensen die jarenlang ervaring hebben in het samenstellen van landelijke keukens op maat. Samen met onze designers, stel jij jouw ideale landelijke keuken samen. Uiteraard ben je altijd welkom om langs te komen in onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn, maar om er zeker van te zijn om optimaal geholpen te worden, kun je ook een afspraak maken. Dan maken wij alle tijd voor je. Beleef Goedhart Keukens en Tegels!

  Delen viaDelen via Twitter

  Ontwerp

  ontwerp-keuken1

  Merken

  ontdek-wooninspiratie-keukens1

  Stijlen

  acties-keukens1

  Bron van inspiratie

  ontdek-jouw-stijl

  Bel ons: 0172 - 422 100
  Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesse
  Land

  u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie