Kookeiland

Bel mij

of maak een afspraak

Een keuken met een kookeiland heeft een luxe en gezellige uitstraling! Beleef onze nieuwe showroom in Alphen aan de Rijn, waar diverse keukenopstellingen met kookeiland staan. Er is meer mogelijk dan je denk! Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jou de ideale keukenopstelling met kookeiland ontwerpen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Multifunctionele kookeilanden

Een kookeiland is de centrale en multifunctionele plaats in je keuken. Je familieleden of vrienden kunnen aanschuiven, zodat je gezellig kunt kletsen terwijl jij staat te koken. En dan kunnen ze gelijk een handje helpen!

Een keuken met kookeiland geeft je de mogelijkheid om je keuken bij je woonkamer te betrekken, het is de ideale scheiding tussen je open keuken en je woonkamer. Bovendien biedt je kookeiland je een zee aan extra opbergruimte.

Laat jouw keuken met kookeiland ontwerpen en plaatsen

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale keuken met kookeiland. Dit houdt in dat jouw keuken met kookeiland op maat wordt ontworpen, op basis van jouw wensen en budget. Naast het ontwerpen van je keuken met kookeiland, wordt je keuken met kookeiland ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van je keuken op maat, kunnen we je als je dat wilt van advies blijven voorzien. Werkelijk voor alle soorten ruimtes is een keuken met kookeiland op maat mogelijk!

Kom jouw Keuken met Kookeiland beleven, maak een afspraak!

Een nieuwe keuken met kookeiland kopen, dat doe je niet elke dag. Daarom is het fijn als je advies krijgt van onze deskundige mensen die jarenlang ervaring hebben in het samenstellen van keukens met een kookeiland op maat. Kom ook langs in onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn om onze keukens met eigen ogen te bekijken. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan een afspraak. Dan maken wij alle tijd voor je. Beleef Goedhart Keukens en Tegels!

MAAK EEN AFSPRAAK

  Ontwerp

  ontwerp-keuken1

  Merken

  ontdek-wooninspiratie-keukens1

  Stijlen

  acties-keukens1

  Bron van inspiratie

  ontdek-jouw-stijl

  Bel ons: 0172 - 422 100
  Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesse
  LandPrivacybeleid

  u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie