Klassiek

Bel mij

of maak een afspraak

Klassieke keukens. Deze woorden roepen vaak direct een warm gevoel op. Klassiek, maar toch modern. Waarom? Omdat de klassieke keuken is voorzien van gerenommeerde apparaten met de nieuwste technologie. De klassieke keuken op maat, op basis van jouw wensen en budget. In onze showroom vind je deze klassieke keukens - die toch modern zijn. Laat je inspireren en beleef de wereld van Goedhart Keukens en Tegels. 

 

Beleef de klassieke keuken in onze nieuwe showroom

Breng een bezoek aan onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn. Beleef de uitgebreide collectie klassieke keukens! Merken als Next125, SieMaticSchüller en Keller presenteren we in diverse klassieke keukenopstellingen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp jouw klassieke keuken op maat

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale klassieke keuken. Dit houdt in dat jouw klassieke keuken op maat wordt ontworpen, op basis van jouw wensen en budget. Naast het ontwerpen van de klassieke keuken, wordt je klassieke keuken ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van jouw klassieke keuken op maat, kunnen we je als je dat wilt van advies blijven voorzien. Werkelijk voor alle soorten ruimtes is een klassieke droomkeuken op maat mogelijk.

Kom jouw klassieke keuken beleven, maak een afspraak! 

Een nieuwe klassieke keuken kopen, dat gebeurt uiteraard niet elke dag. Het is dus fijn als je advies krijgt van onze deskundige mensen die jarenlang ervaring hebben in het samenstellen van klassieke keukens op maat. Samen met onze designers, stel jij jouw ideale klassieke keuken samen. Uiteraard ben je altijd welkom om langs te komen in onze vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn, maar om er zeker van te zijn om optimaal geholpen te worden, kun je ook een afspraak maken. Dan maken wij alle tijd voor je. Beleef Goedhart Keukens en Tegels! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie