Hout

Bel mij

of maak een afspraak

Houten keukens zijn keukens met vaak een robuust uiterlijk. Een houten keuken past dan ook niet in iedere ruimte. Zou je denken. Goedhart laat zien dat jouw droomkeuken in houtontwerp in iedere ruimte past en matcht.

De unieke massieve houten keukens worden op maat ontworpen, op basis van jouw stijl en budget. Hierdoor word je niet alleen voorzien in de laatste technologie op het gebied van apparatuur, maar ook van een warme uitstraling van jouw stijl.

Beleef jouw houten keuken in onze nieuwe showroom

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen in ons compleet vernieuwde showroom in Alphen aan den Rijn. Hier beleef je een uitgebreide collectie in houten keukens. Je vindt hier merken als NExt125, SieMatich, Schüller en Keller in diverse keukenopstellingen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp jouw houten keuken op maat

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de ideale houten keuken. Dit houdt in dat jouw houten keuken op maat wordt ontworpen, op basis van jouw wensen en budget. Naast het ontwerpen van je houten keuken, wordt je houten keuken ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Zelfs jaren na het plaatsen van je keuken op maat, kunnen we je als je dat wilt van advies blijven voorzien. Werkelijk voor alle soorten ruimtes is een houten keuken op maat mogelijk!

Beleef jouw houten keuken

Een nieuwe houten keuken kopen, dat gebeurt uiteraard niet elke dag. Het is dus fijn als je advies krijgt van onze deskundige mensen die jarenlang ervaring hebben in het samenstellen van houten keukens op maat. Samen met onze designers, stel jij jouw ideale houten keuken samen.

Kom beleven. Maak een afspraak.

Goedhart Keukens & Tegels. Een wereld van verschil. Maak een afspraak, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je. 

MAAK EEN AFSPRAAK

  Ontwerp

  ontwerp-keuken1

  Merken

  ontdek-wooninspiratie-keukens1

  Stijlen

  acties-keukens1

  Bron van inspiratie

  ontdek-jouw-stijl

  Bel ons: 0172 - 422 100
  Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesse
  LandPrivacybeleid

  u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie