Design

Bel mij

of maak een afspraak

Design is prachtig maar ook duur - althans, dat denk je misschien! Goedhart Keukens en Tegels laat je graag zien dat er meer mogelijk is binnen jouw budget dan je zou verwachten. Het is natuurlijk fijn dat je voorkeur hebt voor mooie, bijzondere dingen. En dan is de keuken wel de meest voor de hand liggende plek om dit tot uiting te laten komen.

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor design apparatuur, design kleuren of andere design elementen in de keuken. En wat is er nu mooier dan al deze wensen te combineren in jouw ultieme design keuken? En helemaal op maat! Kom dus vooral eens kijken, stellen we voor. Je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Beleef de design keuken in onze nieuwe showroom

In onze nieuwe showroom in Alphen aan den Rijn, vind en beleef je de uitgebreide collecties designkeukens. Breng een bezoekje aan de showroom en ontdek merken als Next125, SieMatic, Schüller en Keller. Diverse moderne keukenopstellingen, en voor ieder wat wils.

Ontwerp jouw designkeuken op maat

Door de jarenlange ervaring en deskundigheid van onze mensen, kun jij jouw designkeuken op maat laten ontwerpen. Uiteraard alles op basis van jouw wensen en budget. De designkeuken wordt uiteraard voorzien van de laatste technologie op het gebied van keukenapparatuur. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van je designkeuken op maat. Ook jaren na het plaatsen van de keuken, staat Goedhart Keukens en Tegels voor je klaar om je te adviseren. Voor alle ruimtes is er een ontwerp, oplossing en budget mogelijk!

Kom jouw designkeuken beleven, maak een afspraak!

Je koopt niet iedere dag een designkeuken. Daarom is het fijn als je de aandacht krijgt die je verdient. De ervaren designers staan graag voor je klaar om jou te helpen met het ontwerpen van een designkeuken. Op maat. Op basis van jouw wensen en budget. Loop vrij binnen. Of maak een afspraak. Dan maken we alle tijd voor je. Goedhard Keukens en Tegels, een wereld van verschil.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie