SieMatic keuken showroom

Een keuken op maat

Wij bieden een ruim aanbod aan keukenstijlen van diverse toonaangevende merken als SieMatic. Wij willen dat iedereen zich kan identificeren met ons aanbod en een keuken vindt die bij hem of haar past. Kom langs bij onze showroom en creëer een keuken die perfect bij jou past. 

siematic-pure-keuken

Wat is jouw stijl? Ontdek het in onze SieMatic keuken showroom.

Hier vind je 2.000 vierkante meter aan inspiratie! Loop door de verschillende leefwerelden en stijlen. Onze keukens zijn zo opgesteld dat elke keuken een beleving op zich is! De verschillende SieMatic opstellingen, hebben elk een eigen touch. Ontdek jouw wereld in de keuken showroom van Goedhart en laat je inspireren. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze keukenstijlen

Puur: ontspannen en genieten. 

Minimalistisch, tijdloos en elegant. Dat zijn de karaktereigenschappen van deze stijl. De royale vormen en met gevoel gekozen kleuren zorgen voor balans in deze SieMatic keuken. De afwerking is tot in het kleinste detail gerealiseerd. Met fijne lijsten, metallic materialen, edel hout en genuanceerde laktinten. Dit is echt een keuken om in te ontspannen en genieten. 

Urban: flexibiliteit en vrijheid.

Deze stijl staat in het teken van flexibiliteit. Want dat hoort bij de moderne en mobiele generatie. Je kunt hierbij denken aan: zorgvuldig uitgekozen objecten, gecombineerd met losse meubelelementen. Deze keukens passen perfect in een industrieel interieur. Het geeft je het gevoel van vrijheid dat hierbij past. 

Klassiek: elegantie en gezelligheid.

Een klassieke keuken, maar dan met de nieuwste apparatuur. In onze klassieke keukens worden de oude met de nieuwe waarden verbonden, om zo tot een harmonieuze look-en-feel te komen. Pure elegantie én huiselijke gezelligheid. Dat zijn de karaktereigenschappen van deze stijl. 

Creëer jouw droomkeuken 

Staat jouw stijl er niet tussen? Niet gevreesd. Je kunt alles naar wens combineren! Van materialen tot vormen en kleuren. Van licht en donker, mat en glanzend tot koel en warm. Kies de tinten die jij mooi vindt en creëer jouw droomkeuken. 

Kom eens langs bij onze SieMatic keuken showroom

Laat je inspireren en meenemen langs de diverse keukenopstellingen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie