SieMatic dealers Nederland

Ben je op zoek naar SieMatic keuken dealers in Nederland? Dan ben je bij Goedhart keukens en tegels aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige SieMatic keukens in diverse kleuren en stijlen. Het leuke aan deze keukens is dat je ze geheel zelf samen kunt stellen. Van de apparatuur, de handgrepen van de kastjes tot de een geheel eigen kleurencombinatie.

Goedhart's SieMatic keukens: voor ieder wat wils

De verschillende SieMatic opstellingen, hebben elk een eigen touch. Zo is de Puur-serie minimalistisch, tijdloos en elegant. De Urban-serie typeert zich door zijn flexibiliteit. En de klassieke-serie combineert elegantie én huiselijke gezelligheid. Kun je niet kiezen uit deze stijlen? Geen paniek. Je kunt ze zelfs met elkaar combineren. Kortom: voor ieder wat wils! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Een keuken die bij je past

Het is belangrijk dat een keuken naar jouw smaak en leefstijl samengesteld wordt. Want het is niet alleen een plek waar je komt om te koken. Je wilt er ook samen zijn met je familie en vrienden, uitgebreide maaltijden bereiden, je favoriete recepten uitproberen of avonden lang tafelen.

siematic-keuken

Goedhart is meer dan enkel een SieMatic dealer

Goedhart is niet alleen een SieMatic dealer. We hebben ook tal van andere kwaliteitsmerken in ons assortiment. We hebben keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Wij hebben dan ook voor ieder budget en iedere wens een keuken.
Onze merken:

Kom beleven in onze showroom.

Goedhart Keukens en Tegels heeft een ruime showroom in Alphen aan den Rijn. Hier staan al onze keukenmerken opgesteld. Je kunt er eindeloos doorheen wandelen en de keukens echt ervaren. Dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie