Terug naar next125

Next125 Keuken

Een Next125 keuken bij jou thuis? Kom eens langs bij Goedhart om ideeën op te doen!

Een duurzame Next125 keuken!

Naast het moderne design is een Next125 keuken volledig gericht op functionaliteit en kwaliteit. De strakke uitstraling die de meeste keukens van Next125 hebben is zeer uniek. Verder is een keuken van Next125 altijd op een duurzame manier gebouwd, zo wordt er bij Next125 warmte opgewekt met resthout en proberen zij hun producten ook zo milieuvriendelijk mogelijk te vervoeren.

next125-keuken

Inspiratie opdoen?

Wil je graag vanuit je eigen huis inspiratie opdoen over een Next125 keuken? Bekijk dan onze inspiratie pagina en stel het filter in op het merk Next125.

Of kom langs in onze showroom

Als je geïnteresseerd bent in een Next125 keuken, kom dan eens langs in Alphen aan den Rijn om de kwaliteit zelf te ervaren. Onze showroom is zo ingedeeld dat iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt. Uiteraard zijn er altijd één of meerdere adviseurs aanwezig om je te helpen met al je vragen!

Stel je eigen keuken samen

Onze deskundige en ervaren mensen willen jou graag helpen met het samenstellen en ontwerpen van jouw droomkeuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard hebben we niet alleen het merk Next125 in ons assortiment. Ook merken als Atag, Miele, Pelgrim en Siemens zijn in onze showroom te vinden.

Vragen?

Heb je vragen? Dan kun je ons ook bereiken op 0172-422100 of via een e-mail naar info@ghkt.nl.

Next125 Keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie