ETNA

Apparatuur van ETNA

ETNA is een kwalitatief en betaalbaar keukenmerk van eigen bodem. Al meer dan 160 jaar levert ETNA een divers aanbod aan vrijstaande- en inbouwapparaten, zoals kookplaten, fornuizen, magnetrons, afzuigkappen en vaatwassers. 

ETNA leefkeukens

De keuken is steeds vaker de centrale leefruimte in huis. Het is niet meer alleen de plek waar eten wordt bereid, maar ook een plek om te leven. Het is een plek waar je je gasten kunt ontvangen en onder het genot van een glaasje wijn het eten bereidt. 

Het belangrijkste van een leefkeuken is dat je in deze ruimte alles hebt wat je nodig hebt. Waar jouw droomkeuken uit bestaat hangt allemaal af van het type kok dat je bent. Herken je jezelf in één van de onderstaande types? Dan vind je jouw droomkeuken zeker onder de ETNA keukens! Kom nu zelf een ETNA keuken beleven in onze showroom! 

Wat voor kok ben jij?

Bakkoning(in)

Staan jouw vrienden al op het punt om je op te geven voor "Heel Holland Bakt?". Dan is een geweldige bakoven uit onze ETNA keukenselectie echt iets voor jou. Een fijne koffiemachine erbij en genieten maar!

Topchef in de dop

Een ingewikkeld recept? Geen probleem! Jij houdt wel van een uitdaging. Wij adviseren je dan ook om je keuken op jouw hobby af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerde wokbrander, een combi-stoomoven en twee tot vier kookzones. 

Gezelligheidsdier

In jouw keuken draait het om gezelligheid. Een lekkere grote tafel waar veel mensen aan kunnen schuiven om gezellig te kletsen en te genieten. Om dit optimaal te kunnen doen is het dan ook belangrijk dat je vooral weinig werk hebt na afloop zodat je alle tijd hebt voor je gasten. Een extra grote vaatwasser en een dubbeloven is dan ook echt iets voor jou.

ETNA keukens: voor iedereen wat wils

ETNA biedt een complete productlijn in inbouw- en vrijstaande keukenapparatuur voor keukens in zwart en rvs. Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Er zijn diverse inbouwtechnieken en maatvoeringen waardoor kiezen lastig kan zijn. Wij helpen je graag om een keuze te maken. 

Kom onze ETNA keukens bekijken in onze showroom

Wil je onze ETNA keukens komen bekijken? Kom eens langs bij onze showroom in Alphen aan den Rijn. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@ghkt.nl of 0172 - 422 100.

ETNA op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens en Tegels. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie