Terug naar ATAG

ATAG Keuken

De zoektocht naar een keuken is niet makkelijk, vooral omdat er zo enorm veel keuzemogelijkheden zijn. Bij Goedhart Keukens en Tegels helpen we mensen met het vinden van hun droomkeuken die bij hun specifieke wensen, behoeften en budget past. Eén van de keukens die wij regelmatig aan mensen aanraden: de Atag keuken. Onze keukenexperts helpen je graag verder.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een Atag keuken - kwaliteit en innovatie ineen

Atag is inmiddels een gevestigde naam in de keukenwereld en dat is niet zonder reden. Al sinds 1948 bouwen zij (inbouw)apparatuur voor keukens die altijd voorzien van de nieuwste technologie, gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit. Een Atag keuken is er voor iedereen die ervan houdt om lekker lang in de keuken te staan en hierbij van alle gemakken voorzien wil zijn. 

atag

Keukenapparatuur van Atag bij Goedhart

  • Vaatwassers: de Atag vaatwassers zijn beschikbaar in meerdere soorten. Het verschil tussen de vaatwassers zit hem onder andere in de kracht en prestatie, de inhoud, het geluidsniveau en de functies.
  • Kookplaten: in een keuken van Atag kunnen verschillende soorten kookplaten zitten, namelijk inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten en puzzelo’s.
  • Koelers en vriezers: in een keuken zit uiteraard een koelkast, een vriezer of een combinatie van de beiden.
  • Bakken en stomen: Atag heeft uitgebreid assortiment ovens, dubbelovens, stoomovens, combi-ovens, turbo-ovens en nog veel meer producten om mee te bakken en te stomen. Echt een must voor een fanatieke (hobby)kok!
  • Koffiemachines: voor de echte koffieliefhebbers kan er zelfs een koffiemachine in de keuken ingebouwd worden.
  • Afzuigkappen: een keuken kan natuurlijk niet zonder een goede afzuigkap. Afzuigkappen van Atag zijn niet alleen functioneel, maar worden ook altijd zo stijlvol mogelijk verwerkt in het ontwerp.

ATAG Keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie