Terug naar AEG - Koken

AEG Koken en koelen

AEG Koken en koelen

SNEL KOELEN EN INVRIEZEN VOOR OPTIMAAL BEHOUD VAN SMAAK EN KWALITEIT

In populaire kookprogramma’s zoals MasterChef wordt veel gebruik gemaakt van een zogenaamde BlastChiller. Meestal om snel even ijs te maken. Maar er is veel meer mee mogelijk. Een BlastChiller is geschikt om verse of gedeeltelijke bereide ingrediënten en gerechten zo snel te koelen of in te vriezen dat bacterievorming wordt tegengegaan terwijl smaak en structuur behouden blijven. Op deze manier kunnen verschillende maaltijden ruim van te voren worden voorbereid zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.
Op drukke werkdagen heeft u zo heel snel een gezonde maaltijd op tafel.

AEG Koken en koelen op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Goedhart Keukens. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie