Luxe keukens op maat

Bij Goedhart Keukens en Tegels verzorgen wij voor onze klanten, sinds onze start, dagelijks luxe keukens op maat. Met merken als Keller, Schüller, Miele, Pelgrim en nog veel meer weten wij voor iedereen een droomkeuken samen te stellen.

Luxe keukens op maat voor iedereen

Bij Goedhart zijn we ervan overtuigd dat we iedereen kunnen voorzien van een droomkeuken; ongeacht de wensen, de behoeften en het budget. Ook hebben we diverse keukenstijlen in onze showroom. We adviseren iedereen die vragen heeft over hun keuken om gewoon eens langs te komen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze keukenstijlen:

  • Klassiek: een nostalgische klassieke keuken is iets dat heel erg mooi is als er tijd en aandacht aan besteed wordt. Laat dat nu net zijn waar we bij Goedhart veel waarde aan hechten: de tijd nemen voor onze klanten, zodat zij duidelijk voor ogen hebben wat we voor hen kunnen betekenen en hoe we dat voor hen gaan realiseren. Wij creëren maatwerk.
  • Modern: een moderne keuken omdat het strak en praktisch is, omdat je de nieuwste techniek op het gebied van keukenapparatuur wilt of gewoon omdat je ervan houdt. Het kan allemaal.
  • Nog veel meer!

luxe-klassieke-keukens

Zet jullie droomkeuken op papier

De medewerkers bij Goedhart weten door hun jarenlange ervaring hoe ze de keuken vinden die bij je past. En weten dit goed op papier te zetten. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven en gevormd tot een definitief ontwerp. Uiteraard biedt Goedhart volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken. Wil je graag eens om tafel met expert? Maak dan een afspraak met ons en kom gewoon langs! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie