Luxe keuken op maat samengesteld

Smaken verschillen. Iedereen heeft zijn eigen levensstijl, voorkeuren en behoeftes. Afhankelijk van de fase in het leven waarin je je bevindt, stel je andere eisen aan jouw keuken. Ontdek bij ons het perfecte recept voor jouw eigen luxe droomkeuken, compleet op maat samengesteld door onze specialisten.

MAAK EEN AFSPRAAK

De luxe keukenmerken van Goedhart Ketens en tegels 

Bij Goedhart geloven we in betaalbare luxe. En dat vind je terug in ons assortiment kwaliteitskeukens. 

luxe-keuken-samenstellen

Goedhart Excellent

Maak kennis met het ambachtelijke keukendesign van Goedhart Excellent. Met onze eigen, handgemaakte keukens komen al jouw keukendromen uit.

Keller

De keukens van het merk Keller zijn keukens uit het hoogsegment. Het Nederlandse merk is compleet ingericht op de behoefte van de consument en is naar eigen smaak in te richten.

Miele

Een Miele keuken staat voor perfectie. In resultaat, levensduur en energiegebruik. 

Next125

Naast het moderne design is de Next125 keuken volledig gericht op functionaliteit. De strakke uitstraling en duurzame oorsprong maken deze luxe keukens compleet.

Pelgrim

Van een luxe steamer tot kookplaat, en van koelkast tot combimagnetron. Pelgrim heeft zowel inbouwapparatuur als losse apparatuur. 

Schüller

Schüller combineert duurzaamheid en kwaliteit met nieuwe technieken. Een keuken die echt met de tijd mee gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Is dit jouw toekomst?

SieMatic

Met een SieMatic keuken heb je een tijdloze en exclusieve keuken. SieMatic keukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een luxueuze uitstraling.

Luxe keuken op maat samengesteld

Elk van onze keukens is op maat samen te stellen. Je kunt werkelijk alles zelf bepalen. Verschillende werkhoogtes en nishoogtes bieden de mogelijkheid, de keuken precies op de eisen van de gebruiker af te stemmen. Ook met betrekking tot het uiterlijk is er veel variatie mogelijk bij de fronten, van kunststof en lak tot glas. Een ruime keuze aan grepen maken de keuken compleet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineren maar raak! Al onze merklijnen passen schitterend bij elkaar. 

Ga jij ook voor een luxe keuken, geheel op maat ontworpen?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je. We leiden je graag rond in onze showroom, waar je al onze keukenopstellingen kunt ervaren. Wij laten jou keukens zien die exact volgens uw voorstellingen kunnen worden gerealiseerd. Zodat je dag in, dag uit thuis voelt in jouw keuken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie