Goedhart: dé keukenspecialist van Zuid-Holland

Wil je graag wat hulp van een echte keukenspecialist bij het op papier zetten van je droomkeuken? Kom dan eens langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn!

MAAK EEN AFSPRAAK

Merken keukens bij Goedhart Keukens en Tegels

Wij realiseren ons dat de wensen en behoeften van onze klanten nogal uiteen kunnen lopen. Daarom hebben we een ruim assortiment van vooraanstaande merken als Keller, Pelgrim, Schüller, Miele en nog veel meer, in diverse stijlen. Wij bieden zeer klassieke en landelijke keukens, maar ook moderne keukens in strakke kleuren.

keukenspecialist-Zuid-Holland

Een eerste impressie via een 3D tekening

Al meerdere keren hebben wij verhalen gehoord van mensen die na plaatsing van hun keuken toch nog voor een aantal verrassingen stonden. Dit zorgde ervoor dat ze nog wat dieper in de buidel moesten tasten om toch te realiseren wat ze wilden. Als keukenspecialist laten wij dat niet gebeuren! Nadat we jouw wensen en behoeften op papier hebben gezet creëren we plattegronden, 3D-impressies en tekeningen van het geheel om te zien of alles precies naar je zin is. Zolang dit niet het geval is blijven wij nieuwe ontwerpen maken, totdat alles perfect is! Daarna zullen we de keuken uiteraard met de grootste zorg plaatsen.

Maak een afspraak met een expert

Wil je graag met een keukenexpert om tafel om jouw wensen en behoeften door te nemen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, zij zullen alle tijd voor je nemen!

Eerst vanuit huis wat inspiratie opdoen? Bekijk dan deze pagina of ‘loop door onze digitale showroom’ heen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie