Kies uit diverse keukens voor je woning in Delft

Op zoek naar jouw droomkeuken in Delft? Neem dan eens een kijkje bij Goedhart Keukens en Tegels in Alphen aan den Rijn. Op slechts een half uur rijden vind je een showroom waar je droomkeuken absoluut bij zit!

MAAK EEN AFSPRAAK

Keukens voor elke wens

Zoveel mensen, zoveel wensen. En zoveel bijpassende stijlen. Bij Goedhart Keukens en Tegels vind je ze allemaal. Van modern tot klassiek en van design tot basic. Voor iedere woning en voor elk budget.

Welke merken vind je bij ons?

In onze showroom vind je meer dan 10 merken keukens, die allemaal verschillend zijn. Met merken als Miele, Siemens en Keller weet je zeker dat je een betrouwbare keuken koopt. Uiteraard kun je deze nog helemaal afstellen op jouw wensen.

Naast onze hoogwaardige keukenmerken heeft Goedhart ook een eigen keukenlijn: Goedhart Excellent. Ambachtelijke handgemaakte keukens waarin traditie en design samenkomen. 

keukens-Delft

Neem een kijkje in onze showroom

Kom uitgebreid inspiratie opdoen, voor je keuken in Delft, in onze showroom in Alphen aan den Rijn. We hebben onze showroom verdeeld in creatieve keukenopstellingen in verschillende stijlen. Daar zit altijd iets voor je bij.

Kom langs bij Goedhart Keukens en Tegels

Laat je betoveren in onze keukenshowroom. Maak een afspraak met één van onze adviseurs zodat wij alle tijd voor je kunnen reserveren. Je bent uiteraard ook van harte welkom om spontaan een bezoek aan onze showroom te brengen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie