Zelf jullie keuken
samenstellen bij Goedhart

Een 3D-impressie van jouw droomkeuken

Om onze klanten van een zo goed mogelijk advies te voorzien blijven we ons bij Goedhart voortdurend ontwikkelen. Naast betere producten proberen we ook steeds beter in te spelen op individuele wensen van de klant om zo meer te kunnen realiseren. De kracht van Goedhart ligt dan ook in het vertalen van een lijstje met wensen en behoeften naar een droomkeuken. Nadat we samen een keuken samengesteld hebben krijg je een 3D-impressie. Zo kom je er snel genoeg achter of dit aansluit bij hetgeen dat je zoekt. Als dat niet het geval kunnen we heel makkelijk wijzigingen aanbrengen, net zolang totdat de keuken perfect is.

luxe-keuken-samenstellen

Oplevering, onderhoud en montage 

Nadat jouw droomkeuken is samengesteld wordt de keuken natuurlijk vakkundig geïnstalleerd door onze zeer ervaren monteurs. Naast de tot in de puntjes verzorgde oplevering proberen wij ook na aankoop onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kun je na aankoop van je keuken altijd bij ons terecht met vragen over onderhoud van je keuken.

Merken keukens bij Goedhart

Dankzij ons ruime aanbod van merken van vooraanstaande merken kunnen we onze klanten al jaren voorzien van de keuken die zij zoeken. Een aantal van onze merken:

Maak een afspraak met een expert

Als je eens om tafel wilt met een expert van keukens die alle tijd voor jou neemt, maak dan een afspraak! Als je nog vragen hebt kun je ons ook bereiken op telefoonnummer 0172 - 422 100 of door ons een e-mail te sturen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie