Een keuken op maat
bij Goedhart

Bij Goedhart Keukens en Tegels zijn we van mening dat er voor iedereen een keuken op maat te maken is. Iedere dag zitten wij om tafel met mensen waarvan de wensen en behoeften van elkaar verschillen. Ondanks dat krijgen we het bijna altijd voor elkaar om een keuken samen te stellen die aan alle verwachtingen voldoet.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een keuken op maat van Goedhart - jouw stijl en jouw budget

De meeste mensen die op zoek zijn naar een maatkeuken weten eigenlijk niet precies wat ze zoeken. Die mensen adviseren wij om in gesprek te gaan met een expert die hun wensen en behoeften op papier kan zetten. De expert weet precies hoe hij jouw interesses, stijl, kleuren en maten om moet zetten in een keuken die ook nog eens aan de budgeteisen voldoet. Daarbij met ons ruime aanbod aan keukenmerken is er voor ieder wat wils! Merken als KellerNext125 en Schüller zitten al jaren in ons assortiment. 

keuken-op-maat.jpg

Een voorbeeld van jouw eigen keuken

Vaak genoeg horen wij van mensen dat zij eerder een keuken hebben gekocht die niet volledig afgestemd was op hun bouwkundige eisen, waardoor zij voor (financiële) verrassingen kwamen te staan. Dit is natuurlijk iets dat niemand wil en daarom voorkomen we dit met behulp van ons fotoprogramma. Zodra het ontwerp van je keuken op maat klaar is, dan kun je direct een fotorealistische impressie bekijken. Op dat moment kun je meteen zien of dit ontwerp bij je past en anders passen we het ontwerp natuurlijk aan!

Vragen over jouw ideale keuken op maat?

Als je graag meer wilt weten over onze verschillende keukens, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! Je kunt ons natuurlijk ook eerst even bellen op 0172 - 422 100 of een e-mail sturen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie