Keuken Amsterdam

Zoek je een keuken in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam? Kom dan eens langs bij Goedhart Keukens en Tegels, de beste keukenzaak van West Nederland!

MAAK EEN AFSPRAAK

Op zoek naar een keuken in Amsterdam of omgeving?

Bij Goedhart Keukens en Tegels kun je terecht voor schitterende keukens in verschillende stijlen, voor een scherpe prijs. Met dank aan ons grote assortiment hebben we voor iedereen wat wils in onze showroom in de buurt van Amsterdam. Met stijlen variërend van zeer klassiek tot modern kun jij in samenwerking met één van onze ontwerpers de keuken van je dromen samen stellen! 

keuken-amsterdam

Merken keukens in Amsterdam

In onze showroom tonen wij een ruim assortiment aan kwaliteitskeukens, voor ieder budget. Wij hebben onder andere in ons assortiment:

  • Keller: de keukens van Keller zijn uitgerust met de laatste en meest moderne apparatuur;
  • Siemens: een keuken met Siemens apparatuur zorgt ervoor dat gebruiksgemak gecombineerd wordt met design. Siemens verlegt continu de grenzen van de technische mogelijkheden om jouw leven gemakkelijker te maken;
  • Miele: een Miele keuken staat voor perfecte resultaten, een lange levensduur en een zeer laag energieverbruik;
  • Nog veel meer!

Kom inspiratie op doen bij Goedhart!

Als je graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn met jouw wensen, behoeften en budget, kom dan eens langs bij onze showroom! Als je een afspraak maakt met één van onze keukenexperts, dan nemen wij alle tijd die nodig is om jouw droomkeuken op papier te zetten! Als je graag eerst thuis wat inspiratie op wilt doen, bekijk dan onze inspiratie-pagina. Op deze pagina staan slechts een aantal van de vele keukens die wij tentoonstellen in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie