Exclusieve keukens

Goedhart Keukens en Tegels is een keukenspeciaalzaak waar exclusieve keukens van bijzondere merken te verkrijgen zijn!

exclusieve-keukens

Exclusieve keukens in alle vormen en maten

Bang dat jouw wens te gek is voor Goedhart Keukens en Tegels? Dat is onmogelijk. Wij zijn er voor iedereen, elk budget, iedere wens, elke maat keuken en verschillende afwerkingen. Maar de kwaliteit van iedere keuken staat voorop. Duurzaamheid, ontwerp en een goede afwerking vinden wij belangrijk bij Goedhart.

MAAK EEN AFSPRAAK

Keukens in diverse stijlen

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken kun je kiezen uit diverse stijlen. Over het algemeen kunnen we deze terugbrengen naar drie stijltypes: klassiek, modern en design. Mix en match is mogelijk, maar we geven je graag een indruk.

Klassieke keukens

Een klassieke keuken kenmerkt zich door een warme uitstraling, Dat verkrijg je door middel van keukenfrontjes met groeven, houtpatronen, ronde vormen of klassieke kastgreepjes. Een klassieke keuken is uiteraard voorzien van de nieuwste apparatuur!

Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke vormen, strakke lijnen, greeploze frontjes, een witte basis of hoogglans frontjes. Maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Onze deskundige ontwerpers helpen je graag bij het uitkiezen uit talloze exclusieve keukens.

Design keukens

Waar denk jij aan bij het woord design? Strak, glanzend, luxe, extra apparaten en mooi merken? Het kan allemaal bij Goedhart. En een design keuken hoeft niet duur te zijn!

Hebben we je al geïnspireerd voor je nieuwe keuken? Kom langs!

Je kunt altijd een afspraak maken om te komen kijken in onze ruime showroom in Alphen aan den Rijn en in gesprek te gaan met onze adviseurs. Dan stellen we samen jouw exclusieve keuken samen. Neem contact met ons op via mail of 0172 - 422 100.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij

of maak een afspraak

Ontwerp

ontwerp-keuken1

Merken

ontdek-wooninspiratie-keukens1

Stijlen

acties-keukens1

Bron van inspiratie

ontdek-jouw-stijl

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie