Terug naar Brochures

Pelgrim

Pelgrim, mooi makkelijk
Pelgrim
Mooi makkelijk Pelgrim
Pelgrim is al bijna 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden.
We willen dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met onze apparatuur. Daarom zoeken wij constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen we gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft.
Dit komt perfect tot zijn recht in onze Mooi Samen lijn. Hier gaan mooi en functioneel hand in hand. De lijn bestaat uit een serie ovens, (combi-) magnetrons, combistoomovens en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen.
We voegen dit jaar een nieuwe lijn ovens toe met een draai-/drukknop voorzien van een kleurdisplay met mooie heldere beelden. Naast de ovenlijn vindt u dit jaar veel mooie nieuwe producten in het assortiment. Wat te denken van een nieuwe lijn gaskookplaten, vaatwassers en nis 178cm koelen en vriezen. Kijk ook eens naar ons matzwarte assortiment, dit geeft uw keuken een prachtige luxe uitstraling. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Onze wereld

onze-wereld

Bron van inspiratie

acties-tegels1

Maak een afspraak

acties-keukens1

Locatie

goedhart-locatie

Bel ons: 0172 - 422 100
Maak een afspraak met één van onze adviseursAanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesse
LandPrivacybeleid

u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie